Chauffeur worden

Chauffeur worden bij Ammar

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als koerier? Dan is Ammar Koeriers op zoek naar jou! Wij zijn een snelgroeiend koeriersbedrijf dat zich richt op het bezorgen van pakketten en documenten in Nederland en daarbuiten.

Als chauffeur bij Ammar Koeriers heb je een belangrijke rol in het bezorgen van de zendingen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het afleveren van pakketten en documenten op tijd en op de juiste bestemming. Daarnaast zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de service die wij bieden.

 

Wij bieden onze chauffeurs een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om te werken met moderne apparatuur en technologieën, zoals onze eigen ontwikkelde bezorg-app. Bij Ammar Koeriers vinden wij het belangrijk dat onze chauffeurs zich gewaardeerd voelen en daarom bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

 

Ben jij een enthousiaste chauffeur met ervaring in de logistiek? Wil jij werken in een hecht team van professionals en ben je flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu bij Ammar Koeriers en word deel van ons succesverhaal!

Solliciteer direct

Address

Socials